Följ oss

Välkommen

Välkommen till Lavendelgömmans webbutik!

 

Jag driver inte längre min lilla butik enbart på nätet, utan för den som finns i Norrköpingsområdet med omnejd och som är intresserad, är välkommen att komma hit och titta, känna och prova på det Lavendelgömman har att erbjuda.

 

För öppettider, hör gärna av dig via telefon eller mail, så kan vi komma överens om en tid. Jag kommer att vara tjänstledig från mitt arbete på ett boende för att istället bli studerande fr o m september, så skicka gärna ett sms så hör jag av mig så snart jag kan för att boka in en tid som fungerar för båda :)

Kontakt: 0730243936

 Förutom handgjort till de minsta är även Lavendelgömman återförsäljare till Capri Collections damkläder.

     

De handgjorda babyartiklarna, håller jag helt ekologiska, då jag anser det vara av största vikt att ge våra nya medborgare i världen, en så giftfri start som möjligt. 

 

Återigen varmt välkommen till Lavendelgömman!

Innehar F-skattsedel. Swisha till 123 620 49 60

 

Köpvillkor

 

Genom att göra beställningar hos Lavendelgömman godkänner Du våra köpvillkor.

Förskottsbetalning via swish eller bankgiro.

 

Leverans

 

Jag arbetar på att få ut en order så snabbt som möjligt, målet är inom ett par dygn, allra längst en vecka. Lavendelgömman använder sig av Postnord och spårningsbara försändelser. Om Du inte hämtar ut Ditt paket hos Ditt ombud i tid, tas en avgift ut för outlöst paket, vilket är 150 kr. Kunden står för frakten tillbaka också. 

 

Ångerrätt på köp tillämpas, vilket innebär att kunden har 14 dagar på sig att sända tillbaka varan/varorna i oskadat skick och betalar frakten tillbaka. Återbetalning på varor som återsändes sker så snart jag erhållit varan/varorna.

Ångerrätt innebär INTE att strunta i att hämta ut paket! Se ovan vad som gäller.

 

 

Kundvagnen

 x 
Kundvagnen är tom