Följ oss

Välkommen

Välkommen till Lavendelgömmans webbutik!

 

Jag driver inte längre min lilla butik enbart på nätet, utan för den som finns i Norrköpingsområdet med omnejd och som är intresserad, är välkommen att komma hit och titta, känna och prova på det Lavendelgömman har att erbjuda.

Öppettider :

Varje torsdag mellan kl. 10.00-17.00, med följande undantag: torsdag 9 maj  och 6 juni stängt.

För andra tider hör gärna av dig via telefon eller mail, så kan vi komma överens om en tid. Då jag arbetar deltid på ett boende, är det inte säkert att jag alltid kan svara i telefon, men prata in ett meddelande eller skicka sms, så hör jag av mig så snart jag kan. 

 Förutom handgjort till de minsta är även Lavendelgömman återförsäljare till Capri Collections damkläder.

  

Jag tar emot betalning via Swish eller bankgiro, dessa betalningsmetoder gäller även för den som handlar över nätet, då gäller dock förskottsbetalning. OBS! Det har varit krångel med sista stegen då man ska beställa och betala, men det ska vara åtgärdat nu. Skulle det trots allt vara problem igen, maila eller ring mig, så hjälps vi åt med sista biten för en beställning.

Innehar F-skattsedel. Swisha till 123 620 49 60

De handgjorda babyartiklarna, håller jag helt ekologiska, då jag anser det vara av största vikt att ge våra nya medborgare i världen, en så giftfri start som möjligt. 

Återigen varmt välkommen till Lavendelgömman!

 

Kundvagnen

 x 
Kundvagnen är tom