Följ oss

Välkommen

Välkommen till Lavendelgömmans webbutik!

 

Jag driver inte längre min lilla butik enbart på nätet, utan för den som finns i Norrköpingsområdet med omnejd och som är intresserad, är välkommen att komma hit och titta, känna och prova på det Lavendelgömman har att erbjuda.

I dessa speciella Corona-tider vi lever i nu, har Lavendelgömmans hemma-butik som så många andra, stängt tillsvidare. Då jag även arbetar på ett boende där personerna tillhör riskgruppen, kommer det att vara så fram tills dess Folkhälsomyndigheten säger det är okej igen (trots att det inte handlar om att det är stora grupper som kommer in i butiken samtidigt). Jag tror att ni har förståelse för detta. Men för den som finns i Svärtinge med omnejd och som skulle vilja fortsätta att prova kläder först, gå in på webbutiken och titta vad som finns, lägg EJ beställning där, utan kontakta mig så plockar jag ihop en påse, som lämnas över vid grinden och så kan du fortsätta prova hemma i lugn och ro. Betalning via swish är ju redan det som gäller, så ingen förändring där :)

Det är lättast att nå mig via sms eller mail, då jag inte har mobilen på när jag arbetar. Jag hör av mig så snart jag kan efter mottaget meddelande.

Må väl, ta hand om er och de omkring er, så får vi hoppas och tro att den här tiden snart är över igen.

Kontakt: 0730243936, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

     

De handgjorda babyartiklarna, håller jag helt ekologiska, då jag anser det vara av största vikt att ge våra nya medborgare i världen, en så giftfri start som möjligt. 

 

Återigen varmt välkommen till Lavendelgömman!

Innehar F-skattsedel. Swisha till 123 620 49 60

 

Köpvillkor

 

Genom att göra beställningar hos Lavendelgömman godkänner Du våra köpvillkor.

Förskottsbetalning via swish eller bankgiro.

 

Leverans

 

Jag arbetar på att få ut en order så snabbt som möjligt, målet är inom ett par dygn, allra längst en vecka. Lavendelgömman använder sig av Postnord och spårningsbara försändelser. Om Du inte hämtar ut Ditt paket hos Ditt ombud i tid, tas en avgift ut för outlöst paket, vilket är 150 kr. Kunden står för frakten tillbaka också. 

 

Ångerrätt på köp tillämpas, vilket innebär att kunden har 14 dagar på sig att sända tillbaka varan/varorna i oskadat skick och betalar frakten tillbaka. Återbetalning på varor som återsändes sker så snart jag erhållit varan/varorna.

Ångerrätt innebär INTE att strunta i att hämta ut paket! Se ovan vad som gäller.

 

 

Kundvagnen

 x 
Kundvagnen är tom